Пловдивската адвокатка Николета Руйкова, която бе хваната  с кокаин и

...
Пловдивската адвокатка Николета Руйкова, която бе хваната  с кокаин и
Коментари Харесай

Адвокатката Николета Руйкова, хваната с кокаин за 25 бона, отърва затвора с условна

Пловдивската адвокатка Николета Руйкова, която бе хваната  с кокаин и марихуана за 25 хиляди лв.,  отърва пандиза и се измъкна с условна присъда, научи TrafficNews .  Делото с изговаряне на присъдата й се е провело на 29.11, като Руйкова е поискала правосъдното разследване да протече по общия ред, т.е. не е признала обстоятелствата вписани в  обвинителния акт.  Така Окръжен съд- пЛовдив я е признал за отговорна и я е осъдил на най-високата условна присъда от 3 години с 5 години изпитателен период.  Адвокатката би трябвало да заплати и санкция от 10 хиляди лв..  
Прочетете още

Целият правосъден развой против Николета Руйкова мина при закрити порти без допускане на медии. Още първоначално тя и бранителите й адвокат  Ясенка  Шигарминова и юрист Константин Давчев желаеха това, тъй като в кориците по делото е имало материали, които съдържат данни от интимния живот на обвинената.

Както  TrafficNews  заяви пловдивската адвокатка бе задържана след акция на Криминална полиция, а при претърсването в дома й бяха конфискувани близо 100 грама кокаин и малко количество марихуана на обща стойност над 25 хиляди лв.. Адвокатката бе пусната от ареста против 5 000 лв. гаранция с претекст - да се грижи за дребното си дете.

Решението на магистратите не е дефинитивно и предстои на обжалване.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР